Offshore ressourcer

Agile Management 3.0 – Øst Netværksgruppemøde

Er du agil projektleder, projektchef, udviklingschef, Scrum Master, Agile Coach, Trainer eller ekstern IT-konsulent, der har rollen som agil leder, og leder du efter nye input, sparring og autentisk feedback på dine konkrete arbejdsproblemer?

Ved at være medlem af Agile Management 3.0 – Øst får du:

  • en professionel mødefacilitator, der ved, hvad han taler om
  • nye vinkler på udfordringer i dit daglige arbejde
  • værktøjer og metoder, som kan bruges i dit arbejde og din virksomhed
  • sparring med ligesindede med samme faglige udfordringer
  • sparring med en ledelsessparringspartner mellem møderne
  • et frirum, hvor du kan åbne dig op uden at være begrænset af en bestemt rolle eller magtrelation

 

“Jeg har fået både god sparring og gode værktøjer. God sparring ved at møde andre ledere med andre historier og udfordringer end mine egne. Gode værktøjer fordi der har været en yderst kompetent facilitator. Samt ikke mindst et rum til refleksion, som er nødvendigt for at kunne udvikle sit personlige ledelsesrum klædt på til at klare min rolle som leder.”
– Anders Møldrup, Teamleder, Dansk Biblioteks Center.

 

Konceptet for netværksgrupper

IT Peoples netværksgrupper er hverken kaffeklubber eller foredragsmøder. Hos os er det deltagerne, der er i centrum. Input til møderne kommer fra deltagerne selv, og fagligheden består derfor i at dele konkret viden og erfaringer. Deltagerne modtager sparring fra ligesindede fra andre organisationer, og får derved mulighed for at få friske øjne på deres daglige udfordringer og problemstillinger – selvfølgelig i et lukket, fortroligt forum.

Vi bruger nogle konkrete værktøjer til at facilitere sparring, udvikle deltagerne og skabe relationer på tværs af organisationer. Alle møder forløber under ledelse af en mødefacilitator, der ved, hvad han laver. Tilsammen skabes et stærkt fagligt netværk, som medlemmerne også trækker på og sparrer med udenfor netværksmøderne.

 

“Med min ML ledelsesgruppe, bestående af medlemmer fra forskellige virksomheder, får jeg sparring omkring ledelse og en reel ledelsessnak. Vores facilitator kommer med helt konkret ledelsesteori, som jeg kan omsætte til praksis, og jeg føler mig derfor rigtigt godt klædt på til at klare min rolle som leder.”
– Dorte Aaquist Hougaard, Director Biometric Programming, Lundbeck.

Gruppen er åben for optagelse

Du kan deltage til dette møde ved at klikke på “Tilmeld” (pris: 3500,- ex moms), eller du kan ansøge om årlig optagelse i gruppen på hjemmesidelinket herunder.

Tilmeld Ansøg om optagelse

Date

20 Jun 2018

Time

09:00 - 15:00

Pris

3500,00

Sted

KMD
Lautrupparken 40 2750 Ballerup
Kategorier
QR Code