Visualisering af et projekts tid + Forandringsledelse + status på GDPR

IT Ansvarlig 2.0 – Øst Netværksgruppemøde

Netværksgruppen henvender sig til IT-chefer, IT-ansvarlige, teknisk ansvarlige, CTO, IT administrator og afdelingsledere i virksomheder med ansvar for 0-5 ansatte i afdelingen, eller der sidder alene med det tekniske ansvar, eller som er i en vækstvirksomhed..

Ved at være medlem af IT Ansvarlig 2.0 – Øst får du:

  • en professionel mødefacilitator, der ved, hvad han taler om
  • nye vinkler på udfordringer i dit daglige arbejde
  • værktøjer og metoder, som kan bruges i dit arbejde og din virksomhed
  • sparring med ligesindede med samme faglige udfordringer
  • sparring med en ledelsessparringspartner mellem møderne
  • et frirum, hvor du kan åbne dig op uden at være begrænset af en bestemt rolle eller magtrelation

 

“Jeg har fået både god sparring og gode værktøjer. God sparring ved at møde andre ledere med andre historier og udfordringer end mine egne. Gode værktøjer fordi der har været en yderst kompetent facilitator. Samt ikke mindst et rum til refleksion, som er nødvendigt for at kunne udvikle sit personlige ledelsesrum klædt på til at klare min rolle som leder.”
– Anders Møldrup, Teamleder, Dansk Biblioteks Center.

 

Konceptet for netværksgrupper

IT Peoples netværksgrupper er hverken kaffeklubber eller foredragsmøder. Hos os er det deltagerne, der er i centrum. Input til møderne kommer fra deltagerne selv, og fagligheden består derfor i at dele konkret viden og erfaringer. Deltagerne modtager sparring fra ligesindede fra andre organisationer, og får derved mulighed for at få friske øjne på deres daglige udfordringer og problemstillinger – selvfølgelig i et lukket, fortroligt forum.

Vi bruger nogle konkrete værktøjer til at facilitere sparring, udvikle deltagerne og skabe relationer på tværs af organisationer. Alle møder forløber under ledelse af en mødefacilitator, der ved, hvad han laver. Tilsammen skabes et stærkt fagligt netværk, som medlemmerne også trækker på og sparrer med udenfor netværksmøderne.

 

Gruppen er åben for optagelse

Du kan deltage til dette møde ved at klikke på “Tilmeld” (pris: 3500,- ex moms), eller du kan ansøge om årlig optagelse i gruppen på hjemmesidelinket herunder.

Tilmeld Ansøg om optagelse

Date

29 May 2018

Time

10:00 - 16:00

Sted

Fonden Lo-skolen - Konventum
Gl Hellebækvej 70, 3000 Helsingør, Denmark
Kategorier
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *