Ledige stillinger

Selvstændig konference projektleder, digital marketing, SoMe, content, brand management & Partner. 

Er du en skarp konference projektleder, digital marketing, SoMe, content, brand management, som ønsker partnerskab i en virksomhed med stort potentiale?

Så er det dig, jeg leder efter! Du vil stå i spidsen for virksomhedens events og arrangementer. Vi har +11.000 medlemmer, som venter på den rette person, der skal være med til at løfte virksomheden til et nyt niveau.

Om jobbet:
IT People Speakers er inspirerende mini-foredrag fra IT-folk til IT-folk. Speakerne er hverdagens eksperter, der deler ud af deres viden og erfaringer. Målet er at fremme læring, at inspirere og nogle gange provokere tilhørerne til at tænke anderledes. Se mere her: http://itpeopledenmark.dk/itp-speakers/

Du skal stå i spidsen for IT People Speakers i alle faser; fra planlægningsfasen til slutfasen, hvor arrangementet løber af stablen. Derudover skal du drive vores workshop,

”IT People har evnen til at samle interessante foredragsholdere om et relevant og nutidigt emne. Gennemførelsen af deres arrangement er professionelt, men i et afslappet miljø, som gør det nemt at netværke med både foredragsholdere og deltagere.”
– Jakub Nørløv Iwanczuk, Solution Architect, CareCom

Om dig:

 • Forretning orienteret og målrettet i dine opgaver
 • Kan håndtere budgetansvar for vores projekter
 • Stærk digital kommando og omfattende viden om SocialMedia. Vide, hvordan du finder fordelene ved data og CRM
 • Struktureret og systematisk – både når det kommer til at rydde processer omkring den praktiske håndtering – men også når det kommer til at give et overblik over problemer og deres interessenter.
 • Kan segmentere en målgruppe
 • Kan producer og kommunikere salgsmateriale til SocialMedia (LinkedIn) web, direct mail, annoncer.
 • God kreativ tænker – både i form af “out-of-the-box”, og når det kommer til at gribe andre folks gode ideer og arbejde på dem, da vi ønsker at være at skabe et godt produkt

 

Du skal besidde et stort drive og gå-på-mod og have en iværksætter i maven. Du skal være struktureret, have overblik og et ønske om at stå i spidsen for at planlægge, udvikle og eksekvere IT People Speakers, vores event, rejser og workshops. Du skal kunne evaluere og analysere medlemsdata, så vi kan målrette arrangementer efter vores medlemmers behov og ønsker. Du skal besidde de basale værktøjer inden for projektledelse, og samtidig skal du være en dygtig kommunikatør, som kan skrive fængende tekster i et korrekt sprog.

Det er en fordel at have erfaring med ovennævnte, men hvis jeg ser potentialet i dig og mener, at du er den rette til partnerskabet, så gør det ikke noget, hvis du er ”grøn”. Du må gerne have en stor interesse for IT, men det er ikke et krav.

Jeg tilbyder den rette et partnerskab med fordelagtig resultat- og bonusløn uden loft, hvor du skal kunne bistå mig og IT People Denmark 10.000 medlemmer, men samtidig arbejde selvstændigt og tage egne beslutninger til gavn for forretningen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Projektledelse
 • Udarbejdelse af marketings- og markedsføringsplan
 • Udarbejdelse af projektplan og arbejdsgange
 • Lægge budgetter og indgå kontrakter
 • Fundraising
 • Analyse af data
 • Udvælgelse af oplægsholdere
 • Udførsel af interviews af oplægsholdere
  (Se eksempel her: http://itpeopledenmark.dk/klaus-oestergaard-2/)
 • Skrive og udvikling af content til hjemmeside og LinkedIn
 • Udarbejde nyhedsbreve og Direct Mails
 • Lokale- og kalenderbooking
 • Udarbejdelse af spørgeskema


Om os:

IT People Denmark er landets største netværk for videnstunge IT-professionelle i Danmark med over 9.000 medlemmer i IT People Denmark og over 2.500 medlemmer i SCRUM Denmark på LinkedIn. Læs mere om os her: http://itpeopledenmark.dk/. IT People Denmark er ved at blive et kendt og respekteret navn inden for branchen, men vi vil gerne blive et endnu større navn og udvikle os.

IT People Speakers er under opbygning og vi har allerede vist vores eksistensberettigelse gennem en række vellykkede arrangementer de seneste par år. Men nu vil vi endnu mere sammen med dig!

Så har du lysten til at blive en del af en succes og samtidig være tovholder på en række spændende arrangementer, events og workshops, så er du den rette til jobbet.

Send din ansøgning til ul@itpeopledenmark.dk hurtigst muligt. Ønsker du at høre mere om stillingen, så kontakt Uffe Lykkebak på telefon 53 83 83 57. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

”IT People Speakers er et fagligt forum i en klasse for sig. Man møder speakers med en dyb, faglig indsigt, der er i stand til at formidle deres viden på en vedkommende og engagerende måde. Man får virkelig noget med hjem fra et IT People Speakers arrangement.”
– Torben Olsen, Senior Project Manager, 2-RESULT


Skarp og analytisk researcher

Er du en skarp researcher med stærke kommunikative evner?
Så er det dig, jeg leder efter! IT People Denmark søger en researcher, kommunikatør og formidler, der samtidig har en analytisk og pragmatisk tilgang til tingene.

Hvem er du?
Jeg forstiller mig du er studerende på f.eks. kommunikationsstudiet og ønsker et relevant studiejob eller at prøve kræfter med et relevant praktikforløb – måske i forbindelse med dit studie, eller måske er du dimittend og vil forsøge dig med virksomhedspraktik.

Om jobbet
IT People Denmark faciliterer værdiskabende vidensdeling og skaber indholdsrige netværk mellem danske IT-professionelle gennem netværksgrupper, foredrag, workshops og digitale medier.

Du skal være med til at få dette til at ske. Du skal finde leads og stå for den første kontakt. Derfor skal du være skarp til at tyde profiler, identificere de rette kandidater og øjne den potentiale og de faglige kvalifikationer, de besidder, og som gør dem egnede til at blive en del af vores grupper. Det er her, dine evner inden for research og formidling skal stå sin prøve. Du skal formidle en tekst, der fanger kandidatens opmærksomhed fra første sætning, og som appellerer til deres individuelle profil.

Herudover skal du opdatere vores kundebase (WebCRM) og hjemmeside (WordPress).

Om dig
Du skal besidde et stort drive og gåpåmod, du skal være struktureret og kunne arbejde selvstændigt på opgaven. Du skal være god til at ”læse” en profil, hvor du evaluerer og analyserer den enkelte. Samtidig kan du udforme og målrette en fængende tekst i et korrekt sprog.

Du må gerne have en stor interesse for IT, men det er ikke et krav. Du vil selvfølgelig gå gennem en læringsproces, og derfor er det vigtigt, at du har en smule teknisk snilde. Hvis du har kendskab til WordPress er det et plus.

Dine arbejdsopgaver

 • Leadgenerering og Lead Management
 • Udarbejdelse af salgstekst
 • Udarbejde salgsbrev i WebCRM
 • Opdatere kundedata i WebCRM
 • Analyse af data
 • Booke telefonmøder


Om os

IT People Denmark er landets største netværk for videnstunge IT-professionelle i Danmark med over 9.000 medlemmer i IT People Denmark og over 2.500 medlemmer i SCRUM Denmark på LinkedIn. Læs mere om os her: http://itpeopledenmark.dk/.

IT People Denmark er ved at blive et kendt og respekteret navn inden for branchen, men vi vil gerne blive et endnu større navn og udvikle os.

Ønsker du at høre mere om stillingen, så kontakt mig på telefon 53 83 83 57. Send CV og ansøgning til ul@itpeopledenmark.dk hurtigst muligt.