Hvordan 3D og modeller kan give stor gevinst for virksomheder

At arbejde med 3D og modeller frem for med præsentationsmodeller kan være en stor gevinst for en virksomhed, mener Maria Jensen. Det handler om at forstå hinandens synspunkter på en underholdende måde.

Maria er i dag medstifter af CredoNobis, som arbejder inden for program- og projektledelse og change management.

Det man vil opnå i forhold til metoden med 3D er, at den enkelte arbejder med sine hænder og deltager på en anden måde. Ved traditionel arbejdsmetode ser man, at der ikke er fuld deltagelse og at folk mister interessen. Man vil jo gerne have 100% deltagelse, men i stedet ser man, at 20% taler og 80% bruger tid på noget andet. Ved at bruge metoden med 3D aktiveres noget andet, og det handler pludselig om mere end bare at tale.

Folk kan ofte være introverte, men med denne metode ser jeg, at folk åbner sig op og tør mere. De taler til modellen og tager ejerskab, bryder barrierer og udfordrer folk til at tale med andre.

En værdibaseret ledelsestilgang er mere fleksibel og opfordrer folk til at skulle tænke over situationen og finde den mest hensigtsmæssige løsning. Det er Marias oplevelse, at der med en sådan ledelsestilgang vil blive aktiveret de værdier, du som menneske besidder. Og hvis de værdier, du ønsker for din virksomhed, ikke er i din person, så nytter det ikke noget.

Mange virksomheder ansætter efter kompetencer i stedet for at kigge på værdier, og det er en dårlig idé, da det skaber disharmoni i en virksomhed.

Som rådgiver ser Maria ofte, hvor vækstvirksomheder støder på ledelsesudfordringer. Hun har erfaret, at det er meget nemmere med få medarbejdere end en kæmpe gruppe. Alt går rigtig godt i starten, og man fungerer godt sammen værdimæssigt, men der er ingen der har styr på, hvad andre bidrager med i forhold til hinanden.

Læs mere om arrangementet her!

Image

Maria Jensen, rådgiver og projektleder, CredoNobis. Stifter og ejer af softwarevirksomheden iMind og har med sine 20 år i IT-branchen stor erfaring med ledelsesudfordringer hos vækstvirksomheder. Hun arbejder ud fra en værdibaseret ledelsestilgang og har stor viden om inspirerende ledelse- og medarbejdermotivation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.