Godt Nytår til IT-folket i Danmark 2018

Godmorgen, god formiddag, god middag, god eftermiddag – god aften!

De sidste par dage har vi danskere været væk fra skærmen, fra vores digitale IT arbejdspladser i kongeriget. Vi har været sammen med mennesker, som betyder noget for os, vores kære, nærmeste, venner og vores familier, alle dem som står os nært. Det netværk, som binder os sammen og har været med til at forme os til de personer, vi er i dag.

I 2017 har jeg fokuseret på gode samtaler og indgået i (lærerige) dialoger med jer medlemmer. Disse samtaler og jeres feedback har ændret min måde at drive netværk på. Jeg oplever at jeg i processen er kommet mere i øjenhøjde med jer medlemmer og efter at jeg i foråret selv begyndte at facilitere mine netværksgrupper, kan jeg mærke at jeg igen har fået fingeren på pulsen og kan møde medlemmerne der hvor i er, og tilpasse grupperne derefter.

Foråret bød på mange nye medlemmer og samarbejdspartnere. Tak til jer, for jeres støtte og opbakning. Min oplevelse gør, at jeg fremadrettet vil sørge for, at IT People Denmark er i tæt kontakt med jer, vores medlemmer, IT Folket i Danmark.

Derfor overvejer vi at bygge et kontorfællesskab, sammen med jer, så vi kan have fingren på pulsen. Ønsker du at blive en del af vores kommende kontorfælleskab, er du velkommen til at kontakte min P.A. og IT People Denmark’s Happines Manager Mia Westergaard.

Første november overtog vi netværksvirksomheden VidenDanmark. Dette betyder at vi i IT People Denmark har fået nye faggrupper ombord i vores netværk, som vil være med til at skabe øget dynamik og synergi. Paillette er udvidet med 4 nye netværksgrupper. Gruppen Digital Change Management arbejder med at gennemføre digitale forandringer på en måde, så medarbejderne tager bedst mulig imod de nye tiltag. Records Management gruppen, handler om, hvordan vi bedst får systematiseret forretningsdata og big data, så I kan finde de data, der skaber værdi – og ny værdi – for jeres virksomhed. I gruppen Digitalisering & Procesorientering kan du blive klogere på, hvordan du får digitaliseret arbejdsgange og processer på en fleksibel måde, så de let kan ændres, når der stilles nye krav til virksomheden. Og der stilles jo hele tiden nye krav til jer derude. I gruppen Motivation & Læring fokuserer vi på, hvordan medarbejderne får bedst mulige forudsætninger for at lære nye ting. Derfor er fokus i gruppen læringsprocesser og mulighederne for at bruge bl.a. e-learning, mobile learning, mikrolearning og spilbaseret læring. Vi afholder kick off for vores nye grupper i marts måned, her har du og din virksomhed mulighed for at komme og få indflydelse på det kommende års udvikling.

Du er meget velkommen til at kontakte Linda Thyme som er medlemsambassadør i vores nye grupper.

Derudover har vi i vinters startet 2 nye grupper der henvender sig til IT ansvarlige i mindre virksomheder, der blandt står overfor GDPR udfordringerne. I vores Agile management gruppe vil du møde Agile projektledere, projektchefer, udviklingschefer, Scrum Masters, Agile Coaches, Trainers og eksterne IT-konsulenter, der har rollen som agil leder, der leder agile teams.

Fredag den 24. november blev en skelsættende dag for mig og IT People Denmark. Jeg fik en kraftig hjernerystelse og lidt at tænke over. Jeg havde 2 valgmuligheder: at lægge mig fladt ned eller bede om hjælp. Jeg valgte det sidste og søgte en P.A. til at hjælpe mig med at læse og udføre mine opgaver. Jeg måtte i den forbindelse rykke min virksomhed hjem i privaten, hjem til Musse (peg på ko) i en periode, da jeg ikke vidste, hvor længe der ville gå før mit hoved blev i orden igen.

Der var nok nogen, der ville have kigget lidt, da jeg lå i benenden af min seng, med lukkede øjne og min P.A. Mia i den anden ende. Der læste højt for mig og besvarede mails, imens vi sammen forsøgte at indhente den backlog, der var blevet skabt grundet mit uheld. Jeg var i den forbindelse også heldig at møde Linda, som der i dag er medlems-ambassadør.

Linda har en stor baggrundsviden, spændende med alt fra CSR til nyttig medlems- og gruppeinfo. Linda har altid en god historie eller 2 i ærmet. Hvilket der giver dagen på kontoret en ekstra dimension, lige fra No Go Rukola-salat på dates og den videnskabeligt veldokumenterede bagrundshistorie om reptilmennesker fra fjerne galakser.

Efter min hjernerystelse er der gået mange tanker igennem mit hoved, jeg kunne have brækket ryggen eller halsen i faldet, men det var som om der var nogen, der holdt hånden over mig og ville vise mig en ny vej i livet. Den nye vej som jeg lærte var at bede om hjælp, at række ud og lægge ting/opgaver over, som jeg ikke selv kunne magte/klare. Det har også gjort, at jeg idag har fået sammensat et super team med hver deres spidskompetencer, som vi vil bringe i spil overfor jer i det nye år.

Vi vil igen afholde IT People Speakers arrangementer i 2018, da vi før har afholdt disse arrangementer med stor succes og opbakning.

IT People Speakers er spændende oplæg med inspirerende oplægsholdere, der er ildsjæle inden for deres områder og som brænder for at få det over scenekanten, ud til dig som tilhører. Emnerne vil være relevante for dig som IT-professionel. Da alt foregår i øjenhøjde med din dagligdag.

Vi forventer, at speakerne ville kunne motivere og inspirere dig, samt klæde dig på til at få en lettere hverdag.

Vi leder efter både speakers og sponsorer til vores kommende arrangementer.

Brænder du for dit arbejdsområde. Så er det måske dig, vi står og mangler som speaker?

Eller vil du og din virksomhed bidrage og samtidigt være i ekstra fokus på dagen? Så er det måske jer eller dig vi leder efter til at sponsorere lokaler. Du kan læse mere om vores kommende IT People Speakers arrangementer på vores hjemme side. Du kan også kontakt Ronen, hvis det kunne have din eller jeres interesse.

Ronen overtager staffetten på IT People Speakers efter mig. Ronen læser økonomi ved Københavns Universitet. Ronen brænder for markedsføring og glæder sig til at møde vores medlemmer og de udfordringer som I står overfor i jeres dagligdag. Tøv ikke med at kontakte ham, hvis I har en god case eller historie.

Her i IT people Danmark har vi i hvert fald en god historie, og vi vil fortsætte den hele vejen igennem det nye år.

Må anti-virussen. Og firewallen. Beskytte Danmark.

Godt nytår.

Uffe Lykkebak
Uffe Lykkebak er CEO og Founder af IT People Denmark. Han har en stor passion for at føre folk sammen og for at se dem lykkes i gruppesammenhæng. Det udlever han til fulde via sin virksomhed IT People Denmark, hvor han igennem en årrække har opbygget et innovativt faciliteringskoncept, hvor IT-eksperter deler deres erfaring og viden. Uffe er hele tiden på jagt efter nye måder at facilitere på, der skaber kompetencegivende løft for deltagerne - hvad enten det er gennem IT People Speakers-arrangementer eller virksomhedens netværksgrupper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.