Velkommen til Nille Nyborg Lindstrøm, RIB A/S

af Uffe Lykkebak

Velkommen til Nille Nyborg Lindstrøm, Business Analyst & Team Lead hos RIB A/S

Nille indtræder i vores Agile Management gruppe Øst, hun afløser Stefan Bruhn som er tiltrådt i en stillings som Head of Digitalization and Development hos Pihl & Søn A/S. Jeg har bedt Nille fortælle lidt om sig selv.

“Jeg blev færdiguddannet i atomfysik i 2001 og har sidenhen mest arbejdet som udvikler.

De sidste år har jeg haft mulighed for at fokusere mere og mere på de agile værdier og jeg synes især, at der gemmer sig meget potentiale ved at sætte individer over processer og værktøjer. I dag er jeg ansat som scrum master og team-lead i et softwarehus, som leverer løsninger til byggebranchen. Jeg har en pragmatisk tilgang til software udvikling og tilstræber at vi arbejder efter agile processer (til dels efter scrum-metoden) og ser min fornemmeste opgave som at få team-medlemmerne til at være glade for at gå på arbejde og til effektivt at bidrage til et godt produkt. Min glæde er størst når det hele går op – når vi er tilfredse og stolte over vores arbejdsindsats og vores produkt.

Jeg er meget nysgerrig på hvordan andre smører maskinen så den glider bedst muligt. Jeg søger sparring i forhold til hvordan jeg kan hjælpe udviklerne til at blive mere involverede, dedikerede og med at tage mere ejerskab. Jeg tænker, at jeg med min udvikler-baggrund kan hjælpe til, at vi kan videreudvikle og raffinere ideer så ideerne føder konkrete tiltag, der kan bidrage til at gøre hverdagen nemmere eller bedre for udviklerne.

Privat har jeg tre børn mellem 8 og 13. I min fritid elsker jeg at være sammen med min unger. Ellers sætter jeg et hus i stand og bruger gerne tid sammen med familie og venner til snak og gåture.”

Vores Agile Management gruppe mødes den 22. januar 2019 hos SEAS NVE, hvor vi har 2 Cases på programmet ”ROI – Agile metoder” Carsten Rohde, SEAS NVE ”Værdien af gode reviews” Natasja Borup, Velliv.

RIB er en pioner i byggebranchen. De designer, udvikler og tilbyder integrerede collaboration-løsninger,
Facility Management og iTWO-teknologi, som er verdens første Big Data BIM 5D-løsning til byggebranchen.

RIB har til enhver tid været nyskabende i byggebranchen. RIB benyttet sig idag af den mest moderne teknologi i verden til at udarbejde en revolutionerende arbejdsmetode, som integrerer en virtuel bygningsproces i 5D i den fysiske bygningsproces og markedsfører byggeindustrien som det 21. århundredes mest avancerede og mest digitaliserede industri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *