Danmark er kommet på “pistekortet”

Netværksmøder og -events er ikke kun forbeholdt konference- og mødelokaler. Vi tager skridtet videre og rykker ud det fri. Nærmere bestemt, Copenhill, Amager Bakke. Københavns nye vartegn er den første af sin art i verden. Og vi er stolte af at bo i et land, hvor store drømme ikke kun er forbeholdt tegneblokken.

Copenhill er en kunstig skibakke på toppen af et forbrændingsanlæg…intet mindre. Her får københavnere, og alle andre, mulighed for at prøve kræfter med skiløb, klatring, løb og/eller mountainbike. Copenhill er en offentlig park, og man har derfor mulighed for, helt gratis, at komme ud og nyde den storslåede natur, og den fantastiske udsigt fra hele 85 meters højde.

Det skal vi selvfølgelig ikke gå glip af! Derfor har vi et event på tegnebrættet derude. Vi vil lave en dag for vores medlemmer, hvor vi sammen kan stå på ski og have det sjovt. Og selvfølgelig dele mere viden og erfaringer fra vores erhvervsliv. Vores egen PA, Gabriella Chackiewicz, er uddannet skiinstruktør, og vil derfor tage sig godt af jer på den grønne “sne”, og komme med tips og tricks til hvordan du kan forbedre dit skiløb.

Lyder det ikke sjovt? Hold øje med hjemmeside og LinkedIn for nærmere info i fremtiden.

LinkedIn indlæg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.