Leverer du Support i topklasse? (ny dato for kick-off)

IT People Denmark & Peopleteam har satset stort for at skabe Danmarks mest succesfulde netværksgruppe for IT-SupportChefer!
Peopleteam er specialister inden for IT-servicedesk og eksperter i rådgivning og sparring omkring arbejdet i IT-servicedesk og kundeserviceafdelingpeopleteam tilbyder kurser, konferencer og rådgivning til alle organisationer, der ønsker at forbedre deres kunde- og brugeroplevelse. IT People Denmark faciliterer vidensdeling og netværk for IT-ledere i hele Danmark.
IT People Denmark skaber unikke netværksgrupper, hvor medlemmerne frit kan drøfte vigtige beslutninger, lære af hinandens erfaringer – og udvikle sig selv som ledere.
Leverer du support i topklasse? Og går du og drømmer om at udvikle dig selv professionelt i fortrolige rammer med andre meget succesfulde IT-supportledere?
Netværksmøde for IT-Supportchefer den 21. November 2019.

Se vores dogme video om gruppen her, og læg så mærke til de 2 biler der kører i baggrunden, vel at mærke INDENFOR i World Trade Center Ballerup. Der sker altid uforudsete ting, når man skyder LIVE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *