Leverer du Support i topklasse? (kick-off – 21. nov 2019)

IT People Denmark & Peopleteam har satset stort for at skabe Danmarks mest succesfulde netværksgruppe for IT-SupportChefer!

Peopleteam er specialister inden for IT-servicedesk og eksperter i rådgivning og sparring omkring arbejdet i IT-servicedesk og kundeserviceafdelingpeopleteam tilbyder kurser, konferencer og rådgivning til alle organisationer, der ønsker at forbedre deres kunde- og brugeroplevelse. IT People Denmark faciliterer vidensdeling og netværk for IT-ledere i hele Danmark.

IT People Denmark skaber unikke netværksgrupper, hvor medlemmerne frit kan drøfte vigtige beslutninger, lære af hinandens erfaringer – og udvikle sig selv som ledere.

Leverer du support i topklasse? Og går du og drømmer om at udvikle dig selv professionelt i fortrolige rammer med andre meget succesfulde IT-supportledere?

Gruppen har allerede deltagelse af Schultz, Novozymes A/S, Hofor A/S, Sos International A/S, Aabenraa Kommune, DFDS A/S, SimCorp A/S, Ørsted A/S, MTHøjgaard, Bankernes EDB Central og Sundhedsdatastyrelsen.

Gruppen har Kick-Off torsdag den 21. November hos SimCorp, hvor SupWiz kommer og holder et spændende oplæg om deres case med NNIT. Efterfølgende har vi netværksmiddag på PonteVecchio Ristorante, hvor vi skal lære hinandens plusser, og udfordringer, bedre at kende.

Netværksmøde for IT-Supportchefer den 21. November 2019.

Se vores dogme video om gruppen her, og læg så mærke til de 2 biler der kører i baggrunden, vel at mærke INDENFOR i World Trade Center Ballerup. Der sker altid uforudsete ting, når man skyder LIVE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.