Din indre ledelsesrejse

IT People Denmark_indre ledelsesrejse

Kurset – Din indre ledelsesrejse

Tag på en uforglemmelig rejse i samarbejde med Brian Dahl – din coach & turleder, og IT People Denmark.

i 5, 8 eller 12 dage

Om dig

Du arbejder indenfor IT, enten som leder eller som højt betroet medarbejder, og ønsker at arbejde seriøst med dit Indre Lederskab. Du ved – om nogen – at det går stærkt med den teknologiske udvikling, og at en foranderlig og omskiftelig verden – med øget kompleksitet er en del af din hverdag. Hver dag ”spiller du kamp”. Måske savner du mening i din arbejdsmæssige hverdag, eller måske tvivler du på, om du arbejder med eller imod din sande natur eller er usikker på din karrieresti fremadrettet.

På vej mod nye horisonter i Astorga 253 km to go – 521 km tilbagelagt

Denne tur er for dig, der ønsker at komme på træningsbanen og arbejde seriøst med dit Indre Lederskab. Det Indre Lederskab består i at være selvforvaltende, og det at hvile i sit eget selv. At lære at komme naturligt til orde, stole på sig selv og at tale ud fra sit eget ståsted, sine egne overbevisninger og sine egne værdier. At du kan stole på dig selv, ved hvordan du virker på dig selv, og på andre, og at du kan overskue konsekvenserne af dine handlinger og ikke lader modstand dræne energien. At du er i stand til at navigere via adfærds-korrigerende feedback og at være autentisk i dine udmeldelser til omverdenen. I det omfang, at du formår at være et sådant individ, vil du ikke have brug for ledelse udefra, men kan forvalte dine egne ressourcer i overensstemmelse med omgivelsernes behov og forudsætninger. Du vil kende dine egne kvalifikationer og indre ressourcer – og påtager dig naturligt det udvidede ansvar, det er at lede andre, når du er indenfor dit kompetencefelt. Ligeledes vil du lige så naturligt kunne lade dig lede af andre, når de pga. deres kvalifikationer, er de mest kompetente.

Du skal således tage med på denne 12 dages lange tur, hvis du ønsker at udvikle dig selv og dit lederskab.

Konceptet

Turen starter i den smukke UNESCO anerkendte by Porto, der også er kendt for deres fantastiske portvine og går til Santiago de Compostela i det nordvestlige Spanien – i alt 240 km. Du vil opleve den smukke natur undervejs og de små og hyggelige overnatnings-byer, hvor vi også vil nyde den gode lokale mad og vin. Vi vandrer ad gamle romerske veje, der mange steder skærer gennem landskabet af tydeligt udhulede stier, der går forbi historiske monumenter omkring pilgrimstraditionen. For eksempel middelalderbroer, kapeller, vej-altre, fontæner, sten-krucifikser og katedraler. I Caldas de Reis (Spanien) er der varmekilder med mulighed for et gratis termisk fodbad for de pilgrimsvandrende.

Ruten

Rammerne vil være så tilpas anderledes og væk fra dagligdagen, at de vil kunne rumme både fordybelsen og udviklingsrummet. I forhold til traditionelle kurser, vil vi i langt højere grad være i stand til at nå dybere og skabe et rum fuldt af nærvær og dyb indre ro. Dette kan være lige præcis det du har brug for, for at træffe en afgørende beslutning om din videre færd.

Udbyttet

Et tænksomt øjeblik – vinmarken udenfor Triacastela
 • Arbejde med komplekse problemstillinger, fra din virksomhed eller dit liv, efter behov
 • Forbedre din selvrespekt, gennem dit selvværd, gennem din selverkendelse, gennem din selvindsigt.
 • Et udviklingsrum med ro, fordybelse og professionel sparring, der udvikler dig personligt og ledelsesmæssigt.
 • Mere relevant teori i ”værktøjskassen”, der vil øge din selvindsigt og dine relationskompetencer.
 • Et stærkt netværk, idet I vil komme tæt på hinanden.
 • En forståelse af, at du er et helt menneske. Turen rummer både dig som privatperson og som den, du er, i dit professionelle virke.
 • Du opnår en god fysisk og mental grundform.

Om kurset – tid, sted og format

Kurset og turen foregår d. 1. – 12. Maj 2020 med ankomst til Porto i Portugal og hjemrejse fra Santiago de Compostela i Spanien. Du er en del af en gruppe på max. 12 deltagere.

Du kan vælge enten at tage med os i 5, 8 eller 12 dage *

Første dag er ankomst dag og uden kursus eller vandring, og du vælger selv om du vil tage hjem den dag din rejse slutter eller dagen efter. Dag 2 er kursus dag, og resten er vandredage med stor afslutningsdag til sidst.

Ex: Du skal med i 5 dage, og ankommer den 1.maj. Den 2.-5. maj er kursus og vandredage. Du vælger så selv om du vil hjem den 5. eller 6.maj.*

Du står selv for transporten til og fra hotellet/overnatningsstedet, men resten sørger vi for. Dette giver naturligvis mulighed for at forlænge turen i hver ende, hvis du måtte ønske dette.

Kurset vil bestå af et teoretisk fundament, der foregår dagen efter ankomsten samt supplerende oplæg/øvelser før/under/efter hver dagsvandring. Indholdet vil blive tilpasset efter deltagernes behov, men vil være i relation til det Indre Lederskab eller relationskompetencer. Det kunne f.eks. være teori og øvelser der skal øge selvindsigten i form af overbevisninger og værdier, såkaldte ”metaprogrammer” (måder at tænke og agere på) og repræsentationssystemer (måder at opfatte og kommunikere på).

“Solen skinner altid på en vinder”

Selve vandreturen (den store pakke) vil foregå over 9 vandredagedage med distancer mellem 23 og 33 km pr. dag (gennemsnitligt 27 km). Distancen vil være ca. 240 km. i alt, idet vi har valgt den såkaldte ”centrale rute” (1 ud af 3 forskellige ruter). Tempoet vil ikke være højere, end at alle kan følge med (4-5 km/h) og foregår i meget smukke omgivelser i form af smuk natur og mindre byer og er – overvejende – i fladt terræn. Du bærer selv dine ejendele i en let rygsæk, som du selv medbringer, og rejser i det hele taget minimalistisk.

Vi sørger for indkvartering, typisk 3-stjernede hoteller med eneværelse, men i enkelte tilfælde på et refugium (”Albergue”), så du også kan få den autentiske Camino fornemmelse med den obligatoriske snorker i sovesalen. Du bliver endvidere udstyret med et pilgrimspas, så du har et minde med hjem fra turen.

Vi samles hver aften, spiser sammen, ”de-briefer” og checker ud. Den eneste form for forplejning, som du selv står for, er frokosten undervejs (med undtagelse af 2. dagen, hvor vi bygger det teoretiske fundament).

Formatet

 • Daglig check-in runde.
 • Daglig morgen-briefing, hvor ruten og de planlagte øvelser gennemgås.
 • Vandretur kombineret med øvelser, teori og individuel coaching, dvs. nogle dage vil vi vandre i samlet flok, andre dage vil du skulle vandre sammen med en enkelt af de øvrige deltagere, og andre dage vil du skulle vandre helt alene, idet oplevelsen af total stilhed, også er en væsentlig del af oplevelsen.
 • Mulighed for individuelle coaching-seancer under turen. Brian – din coach & turleder – tilstræber at komme hele vejen rundt, men der er derudover også rig mulighed for dybe dialoger deltagerne imellem.
 • Udendørs meditationsøvelser for at opnå den rette tilstand af ro og nærvær. Disse øvelser kan du praktisere efter hjemkomsten.
 • Daglig debriefinger, efter vandreturen, hvor vi vender dagens udfordringer, frustrationer, selvindsigter og fund.
 • Daglig check-ud runde.
 • Masser af socialt samvær, nærvær og hygge, smil og latter.
Du kommer til at møde betydningsfulde mennesker på din rejse, som vil følge dig resten af livet – her er et udpluk af nogle af dem Uffe mødte på sin Camino de Frances – rejse i 2018

Der er ikke specielle krav til din fysik andet end almindelig god grundform, men det anbefales, at du tager nogle individuelle træningsture inden vores fælles tur, så du ved hvordan det er at gå ca. 25 km. Vi taler om anbefalingerne til udstyr og forberedelser i øvrigt inden turen.

Dag for dag12 dages turen*

De konkrete stop og de konkrete dags-distancer vil først blive fastlagt, når deltagergruppen er på plads, da indkvarteringsmulighederne afhænger af deltagerantallet.

 • 1/5 2020: Ankomst til Porto på egen hånd. Samling på hotellet. Fælles middag om aftenen.
 • 2/5 2020: Det teoretiske fundament (på træningsbanen). En kursusdag med teori og øvelser.
 • 3/5 – 11/5 2020 (9 dage): Vandring til fods, øvelser, coaching mv.
 • 11/5 2020: Afslutningsmiddag og fest om aftenen.
 • 12/5 2020: Hjemrejse

5-dags turen*

 • starter den 1.maj og slutter den 5.maj i Ponte De Lima (88 km i alt).

8-dags turen*

 • starter den 1.maj og slutter den 8.maj i Acade (165 km i alt).

Pris og betalingsfrist

Pris

Den store – 12 dages turen

 • DKK 43.367,- (ekskl. moms)
 • Earlybird pris Betaler du inden 1.februar er din pris 39.000,- (ekskl. moms)

Den Mellemste – 8 dages turen

 • DKK 28.995 ,- (ekskl. moms)

Den Lille – 5 dages turen

 • DKK 18.199,- (ekskl. moms)

Betalingsfrist

 • Din tilmelding er først bindende, når du har betalt

Inden turen

Idet der findes masser af mulighed for at tilpasse det faglige indhold efter deltagernes behov, er et 1-til-1 møde, via telefon, med turens coach Brian – inden turen – en del af pakken. Her vil vi tale om dine forventninger til turen. Herunder identifikation af de personlige problemstillinger du gerne vil arbejde med under turen. Her er din chef også velkommen, hvis du skønner, at det er relevant.

Efter turen

Du kan forvente at vende tilbage med et stærkere netværk i form af stærke relationer i forhold til de øvrige deltagere, og vi opretter en gruppe i Microsoft Teams til at understøtte formålet i forventning om, at I ønsker at bevare en relation efter turen (dele billeder, støtte hinanden osv.)

Pakken indeholder også et afsluttende, individuel møde ca. 3 måneder efter turens afslutning – med Brian. Evt. med din chef, hvis dette er relevant.

Om os

Turen er et arrangement under IT People Denmark, hvorfor fællesnævneren – deltagerne imellem – er, at I alle arbejder med/indenfor IT.

Om Brian – din coach & turleder

Brian Dahl

“Jeg er selv IT leder med 29 års erhvervserfaring i Danmark og i udlandet, hvoraf 22 år har været som leder. Min professionelle baggrund er indenfor SW udvikling, og jeg har arbejdet med Agile metoder siden 2002. Jeg har samtidigt uddannet mig indenfor psykoterapi, hvor jeg forventer at stå med en mastergrad i NLP og hypnose terapi til efteråret. Mit professionelle virke er for indeværende selvstændig ledelses og organisationsrådgiver, hvor jeg arbejder med udgangspunkt i 3 platforme: 1) Det indre lederskab, 2) Relationskompetencer og teams samt 3) Bæredygtig ledelse og organisationer. Jeg arbejder med hele organisationer, teams og individer, hvorfor erhvervscoaching også er en del af min professionelle dagligdag (jeg har hele 2 coaching certificeringer). Sideløbende udbyder jeg psykoterapi og arbejder som freelance outplacement coach. Jeg har specialiseret mig i selvværds problemstillinger i forhold til mit mere terapeutiske virke, idet jeg synes det er så tæt koblet til det Indre Lederskab, som jeg har dyrket i mange år.

Jeg har haft en meget spændende karriere, og har oplevet lidt af hvert, og jeg bruger gladeligt af mine erfaringer til at hjælpe andre.

Jeg kan være blid såvel som konfronterende, afhængigt af dine behov og af situationen.

Jeg tror grundlæggende på det gode i mennesket, og ved, at du har alle de ressourcer der skal til, for at du kan nå dine mål. Nogle gange behøver man dog imidlertid lidt hjælp til at identificere disse, og det hjælper jeg dig gerne med.

Privat er jeg kendt som et rart menneske med stor energi, og med en uudslukkelig tørst efter konstant dygtiggørelse. Jeg elsker fordybelse, at vandre, at rejse, og at hygge med andre.”

/Brian Dahl

Kontakt gerne Brian for uddybende information om turen. Tlf: 30 65 48 63

…det siger de om Brian…

“Jeg har personligt trukket på Brian til ledelsessparring og coaching, og her har Brian sat et markant aftryk og givet mig gode skub fremad. Brian bruger i sådanne sammenhænge sin fine empati og indsigt sammen med sin store erfaring fra mange år som leder.”

Flemming Pentz Madsen, IT-chef Aalborg Handelsskole og ekstern lektor AAU.

“I mit coaching forløb med Brian har vi taget udgangspunkt i de dilemmaer og problemstillinger jeg har haft som leder. Det har være virkeligt spændende ledelsessparring, og jeg har lært aktuelle værktøjer og metoder.
Med mantraer som: ”Der er ikke noget, der ikke kan forandres!” og ”Forandringen kan ske nu!” har vi arbejdet med life-balance, agile ledelses metoder og self-managed teams. Brians mange erfaringer indenfor lederskab, ledelse, hypnoseterapi og psykoterapi gør at han kan skræddersy øvelser og metoder til den specifikke problemstilling, som jeg ønsker at arbejde med. Brian har min varmeste anbefaling.”

Simon Lee Mikkelsen, Team Manager SerEnergy A/S.

Gode argumenter til chefen

En uafklaret eller usikker leder eller medarbejder bliver nemt flagrende, og turen er designet til at øge selvindsigten og til at give mulighed for dybe refleksioner, der leder en afklaring, der gør at lederen hviler mere sikkert i sit lederskab. I står måske overfor en kritisk transformation, eller med en kompleks problemstilling, der omfatter alt imellem medarbejderen selv og hele virksomheden. Denne problemstilling eller transformation kan lederen nå i dybden med under turen – godt understøttet af
Brians sparring.

 • Medarbejderen udvikler sig og vil enten blive en bedre leder eller komme tættere på sit mål, om at blive en sådan. Som leder er det sådan, at man ikke kan udvikle andre, med mindre, at man også udvikler sig selv. Et lederskab, der bygger på et fundament af stor personlig indsigt, er et stærkt fundament. Effekten af sådan et fundament kan være særdeles positiv for lederens egen organisation.
 • Medarbejderen øger sin energi og sit mentale velbefindende. Den dybe og afstressende ro og selve den fysiske bedrift gør, at han/hun kommer retur med energidepoterne fyldt helt op. Tænk på det lidt som en god ferie, men hvor der samtidig har fundet overvejelser sted, der handler om virksomhedens og medarbejderens fremtid.
 • Refleksionsrummet og den afsatte tid, gør at medarbejderen når i dybden med jeres/hans/hendes problemstilling eller transformationsønske.
 • Medarbejderen kommer i fysisk god form, alene ved forberedelserne til turen, hvilket selvfølgelig foregår i den private tid.
 • Medarbejderen udvider sit netværk, ved at bygge stærkere relationer med andre IT nøglepersoner.

Tilmelding

Vil du vide mere om turen, kontakt Brian Dahl, coach:

 • tlf: 30 65 48 63

Du tilmelder dig turen ved at kontakte Gabriella Chackiewicz, EA:

 • email: pa@itpeopledenmark.dk
 • tlf: 61 65 95 39

*Det med småt:

 • Vi tager forbehold for ændringer af ankomst/afrejse by de enkelte dage. Vi kan live nødsaget til at rykke til anden by, alt efter ledighed.
 • Er du på Den Lille eller Den Mellemste tur, sørger du selv for transport til og fra den lufthavn du rejser fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.