En dag med “Den ultimative Karismatiske leder” & IT People Denmark

itledelseøst30_050220
IT People Denmark – IT Ledelse Øst 3.0 til netværksmøde hos MT Højgaard

At være med i en netværksgruppe kan være mange ting, og med meget forskelligt indhold. Vores grupper her hos IT People Denmark bliver udfordret på mange parametre, og vi forsøger hele tiden at give dem noget nyt stof, nye tanker, nye tilgange og viden. Udfordre dem på det de er mestre til, og skubbe dem ud på dybt vand…skabe lidt kaos for så at genskabe orden.

Onsdag d. 5. februar 2020 var en spændende dag, hvor vores IT ledelse Øst 3.0 – gruppe fik besøg af erhvervs-psykolog Jesper Koch. Jesper er forfatter til bogen “På kanten af kaos – kunsten at være en karismatisk leder”.

Det var en dag hvor gruppen netop blev udfordret på begrebet “den karismatiske leder”.

Jesper præsenterede vores IT-ledere for de 0-4 principper:

itledelseøst30_050220
Jesper Koch

0. Individet

1. Entropi

2. Paradigme

3. Kybenetik

4. “Sommerfugleeffekten”

Dagen bød på mange diskussioner, en masse vidensdeling, cases fra det virkelige liv og selvfølgelig også en masse grin og højt humør. Og da motion er en vigtig del af læring, fik vi pulsen op med 4 minutters squats.

I næste uge d. 12. februar 2020, får vores IT-ledelses gruppe i Vest også fornøjelsen af en dag med Jesper Koch.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.