IT People Denmark indgår agilt partnerskab med Lektor Gitte Tjørnehøj.

Gitte har igennem længere tid været en del af vores ”Agile Leade​rs” netværksgrupper, nu udvider vi vores agile samarbejde med partnerskab, da vi kan se at vi kan gøre brug af hinanden på flere fronter.

Her ses Gitte i orange, i et sjovt Agilt øjeblik i Agile Leaders Vest.

Vores partnerskab bunder i at vi er meget forskellige og kan forskellige ting. Kort sagt er Gitte IT-professionel boundary spanner, underviser og akademiker og jeg autodidakt netværker og facilitator, som ved en masse om optimale gruppesammensætninger, og hvad der gør at mennesker og grupper lykkedes.

Formålet med vores agile partnerskab er at aktivere og nyttiggøre vores LinkedIn gruppe Agile Denmark, så der kan skabes mere værdi for medlemmerne. Vi ønsker at øge samarbejde med ​de relevante dele af agile danske virksomheder ​med henblik på agil transformation. Kernen ​i arbejdet er de to grupper om ”Agile Leaders” og netop gruppestrukturen forventes udbygget med yderligere grupper – evt. temagrupper. Tanken er at Gitte på forskellige måder skal være det agile hjul i IT People Denmark og Agile Denmark. Det er vigtigt for Gitte at præcisere​, at hun på ingen måde er agil ekspert men forsker​, facilitator og underviser.  Grupperne har allerede oplevet den viden og andre vinkler, som hun bidrager med og den måde som de bliver udfordret på, som Anders Bak Jensen, agile leder og afdelingsleder, Bankdata siger det ”Det er rigtig træls!” med et glimt i øjet.

Vores fælles mål med dette partnerskab, et at vi dyrker ”The Heart of Agile – Collaborate. Deliver. Reflect. Improve”. Og dermed skaber samarbejder på tværs af organisationer(ne), så de de agile transformationer lykkedes. Det handler ikke ​nødvendigvis om dyre løsninger og processer, men at havde de enkelte medarbejderne med i den agile transformationen.

Gitte Tjørnehøj, Lektor, IT  Universitet i Lean Coffee  med Jes Mandrup, Nuuday (venstre) og Thorsten Nordmark Hansen, Nordmark Hansen Software Management 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.