IT - stratex - netværksgruppe

it-stratex netværk - it people denmark
it-stratex netværk - it people denmark

IT People Denmarks netværk for
strategiske IT-ledere


it-stratex netværk - it people denmark

 

Bliv en del af Danmarks eksklusive & måske bedste netværk for strategiske IT-ledere, IT People Denmarks
IT-Stratex netværksgruppe
.


Hos IT People Denmark bliver du en del af en særligt selekteret netværksgruppe udelukkende bestående af IT-Ledere med Strategisk ansvar. Disse IT-Ledere arbejder ikke i konkurrerende virksomheder, og de er alle ledere for ledere og har typisk et par ledere under sig.

Der er max 12 medlemmer i gruppen, fordi vi ønsker at skabe en ganske særlig fortrolighed og en åben stemning, hvor alle har lyst og mulighed for at arbejde med forretningsmæssige og personlige udfordringer, som de ikke kan åbne op for i deres egen organisation.

Som medlem af gruppen vil du opleve, at du får en unik værktøjskasse til forandringsledelse og et indblik i egne og andres ledelsesantagelser og dynamikker. Alt sammen noget der hurtigt øger din personlige gennemslagskraft og evne til at skabe resultater.

Dit udbytte af medlemskabet

Hvad får DU & virksomheden ud af dit medlemskab af IT-Stratex netværksgruppen?

  • Et særligt netværk KUN for ambitiøse IT-Ledere med strategisk ansvar.
  • Max 12 deltagere i gruppen - som er nøje matchet med hinanden.
  • Et fortroligt netværk, hvor du arbejder med dine og andres
    forretningsmæssige og personlige udfordringer.
  • En unik værktøjskasse og forståelse for, hvordan du løfter din virksomhed og din karriere til næste niveau.
it-stratex netværk - it people denmark

konkrete udfordringer og spørgsmål

Som medlem af IT-Stratex netværksgruppen får du en masse redskaber til at håndtere nogle af de udfordringer du og din virksomhed måtte sidde med.

  • Hvordan udvikler du en personlig passion, og en vision, som andre vil følge?
  • Hvordan skaber du et overblik i kaos, sådan at du kan gøre det rigtige med maksimal effekt?
  • Hvordan omsætter du visionen til en strategi, som giver virksomheden en konkurrencemæssig fordel?
  • Hvordan gør du strategien så attraktiv og let at forstå, at alle vil bidrage til at realisere den?
  • Hvordan arbejder du med konflikter og modstand mod forandring i forandringsprocessen?
  • Hvordan går du fra at styre en gruppe til at udvikle et selvregulerende team, som præsterer langt bedre end forventet?
  • Hvordan udvikler du mellemledere, der præsterer optimalt uden at være afhængige af dig?
  • Hvordan designer du adfærd, som præger den individuelle og organisatoriske præstation?
  • Hvordan fastholder du et højt drive uden at brænde ud?

den eksklusive gruppe består af

IT-Stratex netværksgruppen er en lille, lukket og fortrolig netværksgruppe udelukkende bestående af IT-Ledere, der alle har et betydeligt ansvar for at udvikle og implementere strategier i virksomheden.

Den typiske deltager har fra 2-4 mellemledere og opefter under sig, og er vant til at skulle lede og håndtere flere teams og mange virksomheds-processer på én gang.

Dertil kommer at du/I skal være indstillet på at arbejde ambitiøst og åbent med egne og andres udfordringer, hvilket naturligvis også indebærer en kompromisløs diskretion og tavshedspligt blandt både deltagere og facilitatorer - I underskriver alle en NDA erklæring.

it-stratex netværk - it people denmark

Metoder & Facilitering

Der er tale om en meget dynamisk og intens proces, hvor omdrejningspunktet altid er den enkelte leders specifikke strategiske og personlige udfordringer og ønsker for fremtiden. Jeres facilitator sørger for at disse bringes i spil via reflekterende processer, dybdegående analyser, og feedback fra de andre i gruppen, hvorefter alle delelementerne ender med at blive omsat til nye indsigter, modeller og eksekveringsplaner. Der er altså tale om et dynamisk samspil mellem praksis og teori, hvorigennem den enkelte leder ikke alene bliver meget klogere på sig selv, sin lederstil, beslutningsvaner, organisatoriske rolle og opgaveløsning, men også på, hvordan hun eller han kan hjælpe, og få hjælp fra de andre i gruppen til at styrke egen udvikling, præstation og karriere.

Vi kommer til at arbejde med metoder, som f.eks. Kognitiv reframing, Systemtænkning, outside-witness-groups, pretotyping-prototyping, blue ocean strategy og meget mere.

Image
Jeg har været medlem af IT People Denmark i 6 år. Det har givet mig et godt udbytte i form af snak med lederkollegaer fra andre firmaer og organisationer. Jeg har fået input, og jeg har selvfølgelig også lagt mig selv i det – ellers får man ikke noget tilbage.Søren Bolvig, Chapter Lead/Udviklingschef, Alm. Brand
Image

tid & sted

Hos IT People Denmark gør vi en ære i at afholde netværksmøder, der skaber værdi. Derfor er rammerne også i orden. Møderne foregår på diverse herregårde, slotte og strandhoteller med omgivelser og forplejning i topklasse.


tilmeldIT-Stratex: - 4 årlige netværksmøder på 4 fantastiske locations i Danmark, med netværksmiddag og overnatning dagen før. Pris: 34.995 kr. ekskl. moms

ANSØG OM OPTAGELSE - vores medlemmer bliver nøje udvalgt og matchet med hinanden

For yderligere info/dialog om optagelse, kontakt Uffe Lykkebak - mobil 53 83 83 57 - ul@itpeopledenmark.dk

Image

dine facilitatore

Du skal som medlem af IT People Denmarks IT-Stratex netværk, føle dig i sikre og trygge hænder! Føle at du er i et fortroligt forum, hvor du får value for money. Det har vi sørget for!

Jesper koch

I IT STRATEX vil du møde Jesper Koch. 

Jesper Koch's baggrund for at arbejde med strategisk ledelse er, at han har arbejdet med strategiudvikling og ”ledelse af ledere” i sammenlagt 20 år. Dels, som direktør i to gazellevirksomheder i 7 år, dels, som strategi- og ledelseskonsulent i et stort antal private og offentlige virksomheder.

Hans faglige baggrund er en MBA fra University of Chichester, en strategi-specialisering fra Wharton Business School, samt en Cand. Psych. Fra Århus Universitet.


Uffe Lykkebak

I IT STRATEX vil du også møde Uffe Lykkebak. 

Uffe er grundlægger af og CEO i IT People Denmark, og har mange års erfaring med netværksfacilitering. Han har en stor kontaktflade i IT-verdenen, og fingeren på pulsen i forhold til de nyeste udviklinger. Uffe brænder for at skabe forbindelser mellem mennesker, der ønsker sparring og netværk.

Helt centralt i alle de netværk, Uffe faciliterer, er fortrolighed og tillid. Der skal være rum til at tale om det, der er svært - for det er netop igennem arbejdet med de svære udfordringer, at man vokser som person og leder.