Records Management - Øst


Image

I Records Management-gruppen beskæftiger vi os med den kristiske dokumentation og viden, herunder forretningsbehov og lovgivningskrav, medier, metadata, datakvalitet samt organisering af dokumentation, records, data og viden. Vi skal vide præcist, hvilke records vi har. Og vi skal vide, hvor vi skal håndtere dem.

I netværksgruppen Records Management synes vi også, at det er spændende at finde de data, der skaber ny værdi for virksomheden. Ikke mindst big data.

Udbytte

Vi vil sammen blive klogere på

  • Håndtering af records
  • Governance og strategi
  • Lovgivning med betydning for records management
  • Metadata og journalisering
  • Informationssikkerhed
  • Søgning og genfinding
  • Datakvalitet
  • GDPR - General Data Protection Regulation
  • Data etik

Netværksgruppen har udviklet sig og opsamlet erfaringer gennem 4-5 år. Emnerne baserer vi på de ønsker, der er i gruppen, og koordinerer med de øvrige netværksgrupper, hvor der er overlap.

Netværk handler om vidensdeling, og som medlem får du adgang til, og sparring med de andre medlemmer af gruppen, i Microsoft Teams.

Målgruppe

Netværksgruppen henvender sig til DPO'er, Privacy Professionals, Records managers, Knowledge Manager, Quality Manager, Informationsarkitekt, informationsspecialister, Regulatory Professional, Corporate Document Manager, Documentation Advisor, Junior Records manager, bibliotekarer og alle der arbejder med ESDH, digitalisering og arkiv i private og offentlige virksomheder.

Indhold

Netværksgruppen arbejder med records management i bred forstand, herunder strategi og governance, records life cycle samt valg af teknologi-understøttelse.  

Form

Mødernes indhold er en blanding af faglige oplæg, præsentation af cases fra deltagerne og fra andre relevante virksomheder. 

Netværksgruppen faciliteres af IT People Denmark, idet der er tilknyttet en uafhængig faglig facilitator.​​

VidenDanmark

Tilmeld

Pris: 7.995 kr. ekskl. moms

ANSØG OM OPTAGELSE
Se datoer for netværksmøder

Facilitator

Image
Uffe Lykkebak er CEO og Founder af IT People Denmark. Han har en stor passion for at føre folk sammen og for at se dem lykkes i gruppesammenhæng. Det udlever han til fulde via sin virksomhed IT People Denmark, hvor han igennem en årrække har opbygget et innovativt faciliteringskoncept, hvor IT-eksperter deler deres erfaring og viden. Uffe er hele tiden på jagt efter nye måder at facilitere på, der skaber kompetencegivende løft for deltagerne - hvad enten det er gennem IT People Speakers-arrangementer eller virksomhedens netværksgrupper.

DATOER FOR MØDER

No event found!