Om It People Denmark

IT netværksgruppen, IT People Denmark ApS, faciliterer vidensdeling og networking for IT-professionelle i Danmark. Vi skaber og vedligeholder netværk ved at samle professionelle IT netværksgrupper.

IT netværksgrupperne samles omkring 6 gange årligt til workshops og oplæg, hvor medlemmerne mødes på tværs af virksomheder og organisationer. Derved opstår mulighederne for vidensdeling, erfaringsudveksling, sparring og mulighederne for at skabe nye samarbejdsrelationer.

IT netværksgruppe for hele Danmark

Som interessen vokser oprettes der løbende nye specialiserede netværksgrupper og på længere sigt er ambitionen desuden at afholde seminarer, studierejser og konferencer.

IT People Denmark har et stærkt advisory board i ryggen, der består af en gruppe forskellige it-fagpersonligheder. Deres kompetencer og vidensniveau danner grobund for, at IT People Denmark kan tilbyde sine medlemmer det, de efterspørger og sikrer, at virksomheden bliver drevet sikkert fremad. Opbyggelsen af netværksgrupperne og den daglige planlægning og afvikling af arrangementer står ledelsen af IT People Denmark for.

Visionen

Visionen er at blive det foretrukne vidensdelingsnetværk i Danmark. IT People Denmark skal være kendt som det fællesskab, der bedst udvikler IT-folk og derved driver danske virksomheder frem på deres vej til succes.

Missionen

IT People Denmark faciliterer værdiskabende vidensdeling og skaber indholdsrige IT netværksgrupper gennem foredrag, workshops og digitale medier.

En af Danmarks største IT netværksgrupper

I 2009 blev LinkedIn-gruppen “IT People Denmark” oprettet af Jørgen Larsen, som et samlingspunkt for alle danske IT-folk. LinkedIn-gruppen er i dag Danmarks hurtigst voksende uafhængige IT-netværk med mere end 8800 medlemmer.

Uffe Lykkebak, tidligere IT-netværkschef hos en af Danmarks største netværksvirksomheder, så potentiale i gruppen på LinkedIn og startede i 2011 netværksvirksomheden IT People Denmark. I begyndelsen var ambitionen med virksomheden at professionalisere LinkedIn-gruppen.

Virksomheden IT People Denmark fungerer i dag som facilitator for vidensdeling for de bedste ledere og IT-professionelle i Danmark. Der eksisterer allerede mange grupper for IT-ansatte rundt om i landet, men der er alligevel et stort behov for mere specialiserede grupper, da det ofte bliver uvedkommende, hvis indholdet er for bredt.

IT People Denmarks IT netværksgrupper er derfor nøje sammensat af personer, der har lignende job og dermed lignende faglige udfordringer i hverdagen. Resultatet af IT people Denmarks IT netværksgrupper er mere specialiserede og succesfulde end tidligere.

Ledelse og administration
Uffe Lykkebak Poulsen
COO & founder
IT People Denmark
Erik Plinius
CEO
facilitatorer
Uffe Lykkebak Poulsen
COO & founder
IT People Denmark
Medlemsambassadører
Valentina Salim Oraha
Medlemsambassadør
Sara Mette Mejer
PA & Medlemsambassadør
No data was found