Om IT People Denmark

Vision

Visionen er at blive det foretrukne vidensdelingsnetværk i Danmark. IT People Denmark skal være kendt som det fællesskab, der bedst udvikler IT-folk og derved driver danske virksomheder frem på deres vej til succes.

Mission

IT People Denmark faciliterer værdiskabende vidensdeling og skaber indholdsrige netværksgrupper gennem foredrag, workshops og digitale medier.

Om IT People Denmark

IT People Denmark faciliterer vidensdeling og networking for IT-professionelle i Danmark. Vi skaber og vedligeholder netværk ved at samle professionelle netværksgrupper.

Netværksgrupperne samles omkring 6 gange årligt til workshops og oplæg, hvor medlemmerne mødes på tværs af virksomheder og organisationer. Derved opstår mulighederne for vidensdeling, erfaringsudveksling, sparring og mulighederne for at skabe nye samarbejdsrelationer.

Som interessen vokser oprettes der løbende nye specialiserede netværksgrupper og på længere sigt er ambitionen desuden at afholde seminarer, studierejser og konferencer.

IT People Denmark har et stærkt advisory board i ryggen, der består af en gruppe forskellige it-fagpersonligheder. Deres kompetencer og vidensniveau danner grobund for, at IT People Denmark kan tilbyde sine medlemmer det, de efterspørger og sikrer, at virksomheden bliver drevet sikkert fremad. Opbyggelsen af netværksgrupperne og den daglige planlægning og afvikling af arrangementer står ledelsen af IT People Denmark for.

Historien bag IT People Denmark

I 2009 blev LinkedIn-gruppen "IT People Denmark" oprettet af Jørgen Larsen, som et samlingspunkt for alle danske IT-folk.

LinkedIn-gruppen er i dag Danmarks hurtigst voksende uafhængige IT-netværk med mere end 8800 medlemmer.

Uffe Lykkebak, tidligere IT-netværkschef hos en af Danmarks største netværksvirksomheder, så potentiale i gruppen på LinkedIn og startede i 2011 netværksvirksomheden IT People Denmark. I begyndelsen var ambitionen med virksomheden at professionalisere LinkedIn-gruppen.

Virksomheden IT People Denmark fungerer i dag som facilitator for vidensdeling for de bedste ledere og IT-professionelle i Danmark. Der eksisterer allerede mange grupper for IT-ansatte rundt om i landet, men der er alligevel et stort behov for mere specialiserede grupper, da det ofte bliver uvedkommende, hvis indholdet er for bredt.

IT People Denmarks netværksgrupper er derfor nøje sammensat af personer, der har lignende job og dermed lignende faglige udfordringer i hverdagen. Resultatet af IT people Denmarks netværksgrupper er mere specialiserede og succesfulde end tidligere.

 

Ledelse & Administration

Uffe Lykkebak

Uffe
Lykkebak

CEO & Founder

IT People Denmark

Tlf: 53 83 83 57
ul@itpeopledenmark.dk

Linkedin

Mads Lustü

Mads
Lustü

PA/Kommunikationsmedarbejder

IT People Denmark


pa@itpeopledenmark.dk

Linkedin

 

Facilitatorer

Uffe Lykkebak

Uffe
Lykkebak

Facilitator af netværksgrupperne
Linkedin

Gitte
Tjørnehøj

Agil sparringspartner
Linkedin

Jesper Koch

Jesper
Koch

Facilitator af IT Stratex gruppe
Linkedin


Økonomi

Erik Plinius

Erik Plinius

Økonomisk og finansiel rapportering

Direktør, ENVISOR

Linkedin

 
 

Advisory Board

Peter Vidstid

Peter Vidstid

Partner, Pointer A/S

Linkedin

Erik Plinius

Erik Plinius

Direktør, ENVISOR

Linkedin