Om IT People Denmark

Vision

Visionen er at blive det foretrukne videndelingsnetværk i Danmark. IT People Danmark skal være kendt som det fællesskab, der bedst udvikler IT-folk og derved driver danske IT-virksomheder frem i deres vej til succes.

Mission

IT People Denmark faciliterer værdiskabende vidensdeling og skaber indholdsrige netværk mellem danske IT-professionelle gennem netværksgrupper, foredrag, workshops og digitale medier.

Om IT People Denmark

IT People Denmark faciliterer vidensdeling og networking for IT-professionelle i Danmark. Vi skaber og vedligeholder netværk ved at samle professionelle netværksgrupper og afholde faglige oplæg under navnet IT People Speakers. På den måde skaber vi rammerne for, at IT-folk kan mødes på tværs af organisationer, og derved opstår mulighederne for vidensdeling og sparring og for at skabe nye samarbejdsrelationer. Som interessen vokser oprettes der løbende nye specialiserede netværksgrupper, og på længere sigt er ambitionen desuden at afholde seminarer, studierejser og konferencer.

IT People Denmark har et stærkt advisory board i ryggen, der består af en gruppe forskellige IT-fagpersonligheder. Deres kompetencer og vidensniveau danner grobund for at IT People Denmark kan tilbyde sine medlemmer det, de efterspørger, og sikrer at virksomheden bliver drevet sikkert fremad. Opbyggelsen af netværksgrupperne og den daglige planlægning og afvikling af arrangementer står ledelsen af IT People Denmark for.

Historien bag IT People Denmark

I 2009 blev LinkedIn gruppen IT People Denmark oprettet af Jørgen Larsen, som et samlingspunkt for alle danske IT-folk. Den linkedIn-gruppe er i dag Danmarks hurtigst voksende uafhængige IT-netværk med mere end 8800 medlemmer. Uffe Lykkebak, tidligere IT-netværkschef hos en af Danmarks største netværksvirksomheder, så potentiale i gruppen på LinkedIn og startede i 2011 netværksvirksomheden IT People Denmark. I begyndelsen var ambitionen med virksomheden at professionalisere LinkedIn-gruppen.

Virksomheden IT People Denmark fungerer i dag som facilitator for vidensdeling for de bedste ledere og IT-professionelle i Danmark. Der eksisterer allerede mange grupper for IT-folk rundt om i landet, men der er alligevel et stort behov for mere specialiserede grupper, da det ofte bliver uvedkommende, hvis indholdet er for bredt. IT People Denmarks netværksgrupper er derfor nøje sammensat af mennesker, der har lignende job og dermed lignende faglige udfordringer, og resultatet er netværksgrupper, der er mere specialiserede end set tidligere.
 

Ledelse & Administration

Uffe Lykkebak

Uffe Lykkebak

Chairman, IT People Denmark

Tlf: 53 83 83 57
ul@itpeopledenmark.dk


Administration

Søren Bauer Andersen

Søren Bauer Andersen

CCO
Linkedin

Erik Plinius

Erik Plinius

Økonomisk og finansiel rapportering
Linkedin

Ronen Daniel Lupan

Ronen Daniel Lupan

Marketingsassistent
SoMe & Content
Linkedin

Luiza Byczynskae

Luiza Byczynska

Luiza Byczynska
Bekæmper husstøvmidder
Linkedin

Thomas Jaskov

Thomas Jaskov

Google AdWords Specialist | SEO | SEM | PPC | Web Analytics

 
 
 

Facilitatorer

Uffe Lykkebak

Uffe Lykkebak

Facilitator af netværksgrupperne
Linkedin

 
 
 

Advisory Board

Peter Vidstid

Peter Vidstid

Chefkonsulent, Pointer A/S

Erik Plinius

Erik Plinius

Direktør, ENVISOR
Linkedin